Штормове (метео) попередження.

16 - 19 січня на рiчках області очiкується посилення льодоутворювальних процесів, інтенсивне утворення шуги, мiсцями встановлення льодоставу, при цьому можливе формування зажорів льоду з підйомом рiвнiв води на 0,2 - 1 м над рiвнями 15 січня станом на 08.00 год., без негативних наслiдкiв.

Незаконна демонстрація фільмів в кінотеатрах (кінозалах, кіноустановках)

За останні декілька років в Україні набуло поширення таке порушення авторського права, як незаконна демонстрація фільмів в кінозалах і кінотеатрах. Така незаконна демонстрація фільмів порушує майнові права правовласників.

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з хуртовинами 14-15 січня у високогір’ї Iвано-Франкiвської області зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень). Протягом доби 15 січня на дорогах області та міста очікується ожеледиця (НМЯ1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Штормове (метео) попередження.

13 сiчня у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей зберiгається помiрна снiголавинна небезпека (2 рiвень).

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з переміщенням холодного фронту з  північного заходу, протягом 13-15 січня по області та місту очікується ускладнення погодних умов: сніг, мокрий сніг, посилення північно-західного вітру 7-12м/с, місцями пориви 15-20м/с, місцями хуртовини, погіршення видимості, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву.

Штормове (метео) попередження.

Протягом доби 13 січня на дорогах області та міста очікується ожеледиця. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Порядок передачі земельної ділянки в суборенду

Нині актуальним залишається питання оренди та суборенди земельних ділянок. Тому потрібно звернути увагу на основні моменти, які мають бути передбачені при укладенні договорів оренди земельних ділянок та переданні їх у суборенду. Відповідно до статті 8 Закону України «Про оренду землі» орендована земельна ділянка або її частина може передаватися орендарем у суборенду без зміни цільового призначення, якщо це передбачено договором оренди або за письмовою згодою орендодавця.