Штормове (метео) попередження.

19-20 березня на р. Свірж біля смт. Букачiвцi очiкується поступове продовження пiдйому рівня води на 0,1- 0,3 м над рiвнями 19 березня на 08 год., подальше затоплення заплави, можливе досягнення вiдмiток початкового затоплення окремих господарських об’єктів.

Незабаром, за підтримки Програми «U-LEAD з Європою: створення та модернізація ЦНАП», у Переріслянській територіальній громаді відкриється сучасний ЦНАП

Нагадаємо, що Переріслянська сільська територіальна громада визначена громадою-партнером 2 раунду Фази впровадження міжнародної Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Головною метою проєкту є наближення якісних та своєчасних адміністративних послуг до людей, а також забезпечення комфортних сучасних умов для персоналу та відвідувачів ЦНАП.

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку зi снiгопадами та хуртовинами 19 березня у високогiр'ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

         Впродовж 18 березня на р.Ворона бiля м.Тисмениця очiкується продовження пiдйому рiвня води на 0,1 - 0,5 м над рiвнем 17 березня станом на 16.00 год, подальше затоплення заплави (жовтий рiвень небезпеки).

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку зi снiгопадами та хуртовинами 18 березня у високогiр'ї Iвано-Франкiвської областi зберiгається висока снiголавинна небезпека (4 рiвень) та у високогiр'ї Закарпатської області значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

До відома жителів Переріслянської громади

Відповідно повідомлення Надвірнянського спеціалізованого агролісгоспу, доводимо до відома жителів Переріслянської ОТГ, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2021 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового  і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту села Гаврилівка Переріслянської сільської ради – проводяться лісогосподарські заходи, а саме:

Як реструктуризувати борг за газ

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» продовжує фіксувати зростання заборгованості своїх клієнтів за спожитий природній газ. Так, станом на 1 березня 2021 р., загальний борг побутових споживачів перед компанією становить 899,89 млн грн.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ЗМІНУ ГІДРОЛОГІЧНОГО РЕЖИМУ від 16.03.2021р.

     17 - 19 березня на річках області очікується підйом рівнів води на 0.2 - 1 м над рівнями 16 березня на 08:00 год., без негативних наслідків. На р. Ворона біля м. Тисмениця можливий початковий вихід води на заплаву.