Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з вiдлигою та очiкуваними опадами 13 - 15 квiтня на рiчках області очiкується формування хвилi тало-дощового стоку з поступовими підйомами рiвнiв води на 0,3 - 1,0 м над рiвнями 12 квiтня на 08.00 годину, без негативних наслiдкiв.

Штормове (метео) попередження.

У зв'язку з вiдлигою 12 - 13 квiтня у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської  областей зберiгається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Штормове (метео) попередження.

12 квітня у високогір’ї Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека третього (III) рівня. 

Штормове (метео) попередження

У зв'язку з потеплiнням та снiготаненням в горах, впродовж 10 – 12 квiтня на рiчках області очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 - 0,7 м над рiвнями 09 квiтня на 08.00, без негативних наслiдкiв.  

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 07 квітня та протягом доби 08 квітня по області та місту очікується посилення північно-західного вітру 15-20 м/с. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Штормове (метео) попередження.

Вдень 5 квітня по області та місту очікується посилення південно-західного вітру 15-20м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).

До відома жителів Переріслянської громади

Відповідно повідомлення Надвірнянського спеціалізованого агролісгоспу, доводимо до відома жителів Переріслянської ОТГ, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2021 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового  і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населених пунктів села Перерісль та села Волосів Переріслянської сільської ради – проводяться лісогосподарські заходи, а саме:

Штормове (метео) попередження.

2 квітня у високогір’ї Iвано-Франкiвської та 2-3 квітня у високогір’ї Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).