Сьогодні, 24 лютого, Переріслянський сільський голова Володимир Молдавчук, у зв’язку із введенням воєнного стану, провів зустріч з активом Переріслянської територіальної громади. Зокрема, повідомив громадськість, про те що брав участь у засіданні районного штабу територіальної оборони.

Очільник громади озвучив основні тези, які мають почути жителі громади: «На сьогодні ситуація у районі є спокійна і контрольована. В Україні введено воєнний стан. На території України йдуть бойові дії, однак, найбільшою загрозою, наразі, залишається паніка і хаос».

Також голова розповів, що очікується значне збільшення кількості громадян, котрі будуть приїздити з інших регіонів. Біженці прямуватимуть подалі від бойових дій і наш обов’язок, по можливості, їм допомогти.

«Зараз проводиться робота по збору громадян, котрі можуть стати резервістами районної територіальної оборони. Кожен повинен бути готовий до загальної мобілізації населення. Прошу віднестися з розумінням. Тільки наш спокій, наш патріотизм, наша віра в Бога і віра в Україну, дасть нам ці можливості і ми переможемо» – резюмував сільський голова.