Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 11 травня по області та місту очікується посилення південно-східного вітру 15-20 м/с. (НМЯ) 1 рівень небезпечності, жовтий.

15 травня 2021 останній день видачі (реєстрації) ветеринарно-санітарних паспортів пасік

Набрав чинність наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021р. № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», яким затверджений новий порядок видачі (реєстрації) ветеринарно-санітарних паспортів пасік.

День матері

Одне з найсвітліших і найрадісніших свят у році – це День матері. День матері Україна традиційно відзначає у другу неділю травня. У цей день прийнято поздоровляти матерів і дарувати їм символічні подарунки. Також багато родин в це свято збираються разом, щоб подякувати своїй найріднішій людині за все. Ті, у кого мама померла, в цей день поминають її. День матері – це особливе свято, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині, як ви її цінуєте і любите.

Штормове (метео) попередження.

В другій половині дня 07 травня та із збереженням протягом ночі та ранку 08 травня по області та місту очікується значний дощ, гроза, град. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

ПАМ’ЯТКА ВЛАСНИКУ СОБАКИ

Відповідальність за дії тварин несуть їх власники, особи, яким тварини належать на інших підставах, що не суперечать чинному законодавству, а також особи, які супроводжують тварину.

З нагоди Великодніх свят, заклади дошкільної освіти та заклади загальної середньої освіти взяли участь у виставці «Нетрадиційної писанки». 

Сьогодні писанку вважають одним із найголовніших надбань української культури. У ній зашифровані елементи світу і природи, традиції минулого, магія національного світобачення. Як символ відродження природи писанка відома у культурах різних народів. Християни побачили у розписаному яйці знак вічного життя і стала писанка символом великодньої радості - Христового Воскресіння. Відділ освіти та молоді Переріслянської сільської ради висловлює вдячність здобувачам освіти за участь у виставці, за креативність ідей та популяризації народних традицій.

Штормове (метео) попередження.

Вночі та вранці 07 травня по області та місту очікуються заморозки на поверхні грунту 0-3 о . (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.   07-09 травня на  території області та міста очікується 4-го класу (висока) пожежна небезпека. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Про Комплексну програму розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області у 2021 році

У своєму виступі директор департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Іван Андріїшин звернув увагу присутніх на позитивних зрушеннях, що відбуваються в аграрному секторі області.

Штормове (метео) попередження.

Вночі та вранці  29 квітня по області та місту очікуються сильні заморозки в повітрі 0-5 о . (СМЯ 2) 2 рівень небезпечності, помаранчевий.