Штормове (метео) попередження

У зв'язку iз вiдлигою та очiкуваними опадами, 01-03 квітня на рiчках басейну Дністра та Прута очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,5 – 1,5 м над рiвнями 31 березня станом на 08:00 год, без негативних наслiдкiв.Можливий вихід води на заплаву в гідрологічних постах м.Тисмениця та с.Букачівці.

Штормове (метео) попередження.

31 березня - 1 квітня  у зв’язку з вiдлигою у високогір’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Штормове (метео) попередження.

30-31 березня у високогiр'ї Закарпатської області утримується значна сніголавинна небезпека, 31 березня у зв’язку з вiдлигою у горах Iвано-Франкiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" інформує про ціну на природний газ для населення з 1 квітня 2021 року

Побутові клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" вже кілька місяців споживають газ за стабільною ціною. Не зміниться вона для них і у квітні. Компанія продовжуватиме здійснювати постачання природного газу для населення і з 1 квітня 2021 року за ціною 6,99 грн/м³ з урахуванням ПДВ, що дорівнює 0,65900 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 25 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).

До відома жителів Переріслянської громади

Відповідно повідомлення Надвірнянського спеціалізованого агролісгоспу, доводимо до відома жителів Переріслянської ОТГ, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2021 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового  і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту села Гаврилівка Переріслянської сільської ради – проводяться лісогосподарські заходи, а саме:

Штормове (метео) попередження.

У зв'язку iз вiдлигою та очiкуваними опадами 28-29 березня на рiчках області очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,3 - 1 м над рiвнями 26 березня станом на 08:00 без негативних наслiдкiв.

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з хуртовинами 24-25 березня у високогiр'ї Iвано-Франкiвської області очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину і з збереженням до кінця дня 23 березня по області та місту очікується пориви південно-західного вітру, 15-20 м/сек. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.