Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням протягом ночі 25 та ранку 26 травня по області та місту очікуються грози, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/сек. 1 рівень небезпечності, жовтий.

Штормове (метео) попередження.

В найближчі три години із збереженням до кінця дня 25 травня по області та місту очікуються грози, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Штормове (метео) попередження.

В другій половині дня 23 травня із збереженням протягом 24 травня по області та місту очікується значний дощ, гроза, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/сек. 1 рівень небезпечності, жовтий.

Всесвітній день вишиванки 2021

Всесвітній день вишиванки - міжнародне свято, яке покликано зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Цього дня кожен охочий може долучитись, одягнувши вишиванку.

Прогнозовані платіжки увесь рік з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж»

Хто з нас не хотів би знати наперед суму, яку потрібно буде сплатити за природний газ у кінці місяця? Така можливість з’явилась у клієнтів ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут», котрі змінять базову річну пропозицію на тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Штормове (метео) попередження.

Протягом доби 19 травня  по області та місту очікуються  пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. (НМЯ 1) 1рівень небезпечності, жовтий. 

Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з очiкуваними значними опадами ввечерi 18 та протягом 19 – 20 травня на рiчках басейну Прута очiкується змiна гiдрологiчного режиму з пiдйомами рiвнiв води на 0,3 - 1,3 м над сьогоднiшнiми 17 травня станом на 08.00 без негативних наслiдкiв. В мiсцях проходження сильних злив буде вiдбуватися формування значного схилового та мiсцевого стоку.

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 12 травня по області та місту очікується гроза, місцями град, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. (НМЯ) 1 рівень небезпечності, жовтий.