Учень надвірнянського ліцею став чемпіоном України з штовхання ядра

З 3 по 5 червня в Івано-Франківську проходить чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2006-2007 років народження. На якому за збірну Прикарпаття в штовханні ядра виступили вихованці Надвірнянської ДЮСШ – Андріан Лавринович та Владислав Яворський, який навчається у 8 класі Надвірнянського ліцею №2 та родом з села Перерісіль. Так Влад Яворський штовхнув ядро на 15 метрів 67 сантиметрів. Такий результат виявися найкращим серед усіх. Тож юнак здобув золоту медаль та став чемпіоном України серед юнаків.

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» розігрує 110 грошових призів на оплату газу

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» запускає першу у 2021 році акцію для своїх клієнтів – «Рівномірний підключай – газ вигравай!». Серед споживачів, котрі у червні підключать тариф «Твій газ Рівномірний платіж», буде розіграно 110 грошових призів на оплату природного газу.

Щодо проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку та конопель

Незважаючи на заборону на законодавчому рівні посівів снотворного маку та конопель (за винятком спеціалізованих підприємств, що мають відповідну ліцензію, дозвіл та здійснюють охорону посівів), продовжують мати місце випадки вирощування даних рослин на власних присадибних ділянках громадянами на території району.

Штормове (метео) попередження.

30-31 травня на річках області очікується продовження підйому рівнів води на 0.5-1.5 м над рівнями 30 травня станом на 08.00, місцями можливий початковий вихід води на заплаву. В місцях проходження значних зливових дощів можливе формування значного місцевого стоку (жовтий рівень небезпеки). Протягом ночі та ранку 31 травня по області та місту очікується значний дощ (1 рівень небезпечності жовтий).

Підсумок проведення змагань по стрільбі з пневматичної гвинтівки

Перше місце здобув учень 9 класу Переріслянського ліцею Максим'юк Денис, друге місце в напруженій боротьбі здобув Яворський Андрій учень 9 класу Переріслянського ліцею, третю позицію посів учень 10 класу Фитьківського ліцею Гуйтин Василь. Переможці нагороджені цінними призами, від нашого спонсора магазину "Сікач рибак" 1 місце пневматична гвинтівка, 2 місце бінокль, 3 місце кепка з ліхтариком.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ЯВИЩА 1 РІВНЯ НЕБЕЗПЕЧНОСТІ ПО ІВАНО-ФРАНКАІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

В найближчу годину із збереження до кінця дня 28 травня  по області та місту очікується значний дощ, гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. (НМЯ) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Кожен четвертий клієнт ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» має борги за спожитий газ

Станом на травень, заборгованість населення за спожитий газ перед ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» перевищує 620,4 млн грн. З початку весни побутові споживачі погасили боргів більш як на 280 мільйонів гривень.