Фото без описуСпека швидко закінчується і підготовка до опалювального сезону в самому розпалі. Нас чекає одна з найскладніших зим за всі роки незалежності. Зважаючи на реалії сьогодення та ситуацією з газом українцям знову доведеться згадати про вічний «головний біль» – платіжки, тарифи, комуналку. А отже, вкотре рахувати гроші, зважати на ощадливість та економію. З огляду на останні тенденції в нашій державі все частіше говорять про альтернативне паливо.

Альтернативні види палива – тверде, рідке та газове паливо, яке є альтернативою відповідним традиційним видам палива і яке виробляється або видобувається з нетрадиційних джерел та видів енергетичної сировини. Це, в тому числі, і сировина рослинного походження, відходи, тверді горючі речовини, інші природні і штучні джерела та види енергетичної сировини.

Останніми роками популярність альтернативного палива в Україні зростає семимильними кроками. Зокрема, у контексті опалення на альтернативні види переводять як оселі громадян, так і бюджетні та комерційні установи. Отже, ми висловлюємо надію, що і надалі населення та установи нашої громади будуть впроваджувати заходи щодо скорочення споживання природного газу за рахунок переходу на альтернативні види палива.