Штормове (метео) попередження.

У зв’язку з інтенсивним приростом снігового покриву та подальшими снігопадами та хуртовинами 16 березня у високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Штормове (метео) попередження.

Протягом доби 15 березня по області та місту очікується значний дощ з мокрим снігом. Пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. (1 рівень небезпечності, жовтий).

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 13 березня та протягом доби 14 березня по області та місту очікується посилення південно-західного вітру 17-22 м/с, у високогір’ї 30-35 м/с. (1 рівень небезпечності, жовтий).

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину і з збереженням до кінця дня 12 березня по області та місту очікується посилення південно-західного вітру 25-30 м/с. (СГЯ 2) 2 рівень небезпечності, помаранчевий.

Штормове (метео) попередження

До кінця дня 11 березня та протягом доби 12 березня по області та місту очікуються пориви південно-західного вітру 19-24 м/с, у високогір’ї 30-35 м/с. Вночі та вранці 12 березня на дорогах області та міста очікується ожеледиця. (1 рівень небезпечності, жовтий).

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ на 11 березня

У зв’язку зі снігопадами 11 березня у високогiр’ї Івано-Франківської області очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

Штормове (метео) попередження

В найближчу годину і з збереженням до кінця дня 05 березня по області та місту очікується значний дощ з мокрим снігом, пориви західного вітру 15-20 м/с. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.