21 серпня 2021 року у селищі Майське Синельниківського району Дніпропетровської області на аеродромі АК “Авіа-Союз” відбудеться захід “Вільне небо” з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України. Це IV фестиваль, Фото без описуякий відбуватиметься на Дніпропетровщині. Крайній фестиваль проводився у 2018 році.

Що відбуватиметься на землі, а що на небі?

На небі:

З 11:3 0 до 15:00 - АВІАШОУ

Вищий пілотаж літаків;

Шоу парашутного спорту;

Український гопак - на землі та в небі.

На землі:

Флешмоб на землі з Денисом Міргоязовим

Святковий концерт за участю Руслани та Іуапа МАУІ;

Фуд-корт;

Ярмарок народної творчості;

Дитячий майданчик.

У рамках заходу передбачена така програма:

  • з 9:00 до 18:00 Фестиваль вуличної їжі (фуд-корт);
  • з 11:30 до 12:00 “Український ГОПАК - на ЗЕМЛІ та в НЕБІ. Показовий виступ та Повітряне шоу до 30-річчя Незалежності України”. Виконання наживо на сцені Запорізьким ансамблем “Вихиляє” українського народного танцю ГОПАК з одночасним транслюванням на екрани виконання елементів танцю у небі групою парашутистів. Після танцю Повітряне шоу - показовий стрибок групи з 12 парашутистів, які побудують у вільному падінні фігури “ЗО” та “Серце” (що символізують річницю Незалежності та Любов до України у наших серцях)
  • з 12:00 до 15:00 Авіа-шоу “Вільне небо”;
  • з 15:30 до 17:30 Святковий концерт за участю Руслани та Іуапа МАУІ;
  • танцювальний флешмоб.

Протягом всього дня на святі працюватимуть 26 фуд-кортів, ярмарки з народними виробами (НапФпабе), для дітей облаштована дитяча зона з трьома батутами-гірками, двома джамперами та манежна карусель.

Також передбачено довезення бажаючих потрапити на захід з міста Дніпро, вул. Січеславська Набережна 33/1 (Дніпропетровський державний цирк) до селища Майського та в зворотньому напрямку.

На гостей чекає яскраве авіашоу та багато розваг.