Фото без описуПроводиться в рамках відзначення 30 річниці незалежності України та має на меті забезпечити поширення історичних фактік та матеріалів, що є знаковими визначними для становлення незалежності України. Просимо долучитися до поширення матеріалів усіх охочих громадян, установ організації, закладів освіти та культури, не забувайте за хештеги #Наша_незалежність #Марафон_30

 

 

Старий Угринів на садибі Степана Бандери
Вчителька Переріслянської ЗОШ Непеляк Є.М. вела своїх вихованців стежками боротьби за Незалежну Україну.

Фото без опису

До 90 річчя з дня народження Степана Бандери була створена в Переріслянській ЗОШ учнівська організація, яка ознайомлювала своїх ровесників з славною родиною Андрія Бандери.

Фото без опису

Світлина с.Фитьків о. Іван Качанюк Голова Всеукраїнського Братства ОУН УПА Михайло Зеленчук, Голова карпатського краю ОУН УПА Фотій Володимирський Ніна Григораш «Ореля».

Фото без опису

Переріслянський хор «Відродження» отримав звання народний соліст а також  мав честь брати участь у відкритті музею Степану Бандері в старому Угриневі. В центрі внук Степана Бандери  Степан -Журналіст (Канада).

Фото без опису

Учні Переріслянської ЗОШ садили сад пам'яті в селі Грабовець Богородчанського району на садибі командира розвідки УПА «Захід» майора Костянтина Петера уродженця Вінничинни, сотника УНР, близького соратника Симона Петлюри.

Фото без опису

Учні Переріслянської школи, які разом із  Ветеранами війни визвольних змагань були присутні на посвячення місця під капличку на садибі Костянтина Петера

Фото без опису

Юні бандерівці Переріслянської школи ідуть вклонитися світлій пам'яті героїв. Сходження на гору Березовачка на бункер «Грома» (Микола Твердохліб уродженець с. Перец, командир відтінку УПА-Захід «Говерла»)

Фото без описуФото без опису

Відважні, сильні, міцні, учні Переріслянської ЗОШ взяли участь в сходженні на Говерлу з майбутнім президентом, який зумів добитися того, що світ визнав штучно створений голодомор в Україні в 30-х роках і відродив Батурин-козацьку столицю

Фото без описуФото без опису