У п’ятницю 25 лютого 2022 р. о 17:00  Громадська організація “Подільська агенція регіонального розвитку” у партнерстві з ГО «Інтерньюз-Україна» та канадською компанією eQualit.ie (Монреаль) проведе практичну навчальну сесію на тему протидії сценаріям відключення інтернету на рівні країни та підвищення рівня цифрового захисту користувачів інтернету в умовах кризи.

 

Цільова аудиторія: представники органів місцевого самоврядування (ОМС), волонтери, громадські активісти, зацікавлені краще розуміти, як працюють технології інтернету.

Коли: 17:00-18:30, п’ятниця, 25 лютого 2022 р.

Формат: онлайн

Участь безплатна за умови попередньої реєстрації через онлайн-форму

Реєстрація: https://forms.gle/d22RMQKixj5yKTtZ6

 

Під час навчальної сесії учасники дізнаються про формати підтримки комунікації, якщо звичні інформаційні технології перестають бути доступними через відключення інтернету на всій території країни:

?   У яких випадках інтернет можуть повністю відключити;

?   Як підготуватися до подібних небажаних сценаріїв розвитку;

?   Які сучасні технології використовувати, щоби бути на зв’язку один з одним та з зовнішнім світом;

?   Як технології доступу до інтернету працюють зсередини та чи складно ними користуватися

 

Тренери:

 

 Контакти:  Галина Сегеда, halyna.seheda@gmail.com

 

Довідка:

Громадська організація “Подільська агенція регіонального розвитку” має 15 років досвіду роботи з громадами, а портфоліо складають десятки розроблених стратегій та інвестиційних планів, реалізованих проектів, в тому числі за підтримки Європейського союзу, проведених досліджень, організованих експертних заходів, підготовлених аналітичних матеріалів. Серед основних напрямків діяльності організації – розвиток громад, партисипація, соціальне підприємництво, е-технології.

Канадська компанія eQualit.ie розробляє відкриті та багатофункціональні системи, орієнтовані на конфіденційність, онлайн-безпеку та свободу слова. Технологічні рішення та інновації ґрунтуються на цінностях компанії, які допомагають захищати права та прагнення всіх, хто перебуває в мережі.

ГО «Інтерньюз-Україна» – одна з найбільших громадських організацій України з експертизою у сфері медіа. З 1996 року працює в трьох напрямах: розвиток медіа, стратегічні комунікації та інформаційна безпека. Серед партнерів організації – Представництво Європейського Союзу в Україні, USAID, Світовий банк, ЮНІСЕФ, Міжнародний фонд «Відродження», Рада Європи, ОБСЄ, посольства країн-членів ЄС, Британська Рада.