Підготовка картоплі до посадки – один  із елементів підвищення врожайності

Підготовка картоплі до посадки – один із елементів підвищення врожайності

Для одержання високих урожаїв картоплі велике значення має підготовка насіннєвого матеріалу. Насіннєві бульби мають бути здоровими, бо більшість хвороб передається від материнських бульб.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 01 до 08 березня 2021 року здійснили 2751 моніторингове відвідування. Виявлено 119 порушень (4%), складено 66 протоколів, винесено 71 припис, направлено 10 листів в органи місцевого самоврядування, 5 – в Національну поліцію.

ОГОЛОШЕННЯ !

ОГОЛОШЕННЯ !

15 березня 2021 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в  Івано-Франківській області буде проведено захід з нагоди відзначення Всесвітнього дня захисту прав  споживачів на тему: «Захист прав споживачів, як складова частина забезпечення конституційних прав і свобод громадян».

На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.

На Івано-Франківщині після перевірки Держпродспоживслужби комунальне підприємство здійснило перерахунок плати за централізоване опалення споживачам на суму 32742,31 грн.

У 2020 році до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло два колективних звернення від споживачів, які проживають у м. Калуш, щодо неправильного нарахування плати за послуги централізованого опалення.

На Коломийщині відбулась онлайн-нарада із старостами сіл та керівниками сільгосппідприємств

На Коломийщині відбулась онлайн-нарада із старостами сіл та керівниками сільгосппідприємств

2 березня 2021 року спеціалісти Коломийського районного управління та  управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели онлайн-нараду із представниками  П'ядицької територіальної громади, старостами сіл та керівниками сільськогосподарських підприємств, які обробляють землю на території громади.

Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної»  зони епідемічної небезпеки

Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області   нагадує громадянам та представникам бізнесу: у зв’язку із  надзвичайно напруженою епідемічною ситуацією щодо розповсюдження респіраторного захворювання COVID-19,   на всій території області від 26 лютого 2021 року діють обмеження червоного рівня епідемічної небезпеки, згідно рішення Державної комісія з питань ТЕБ та НС  та  постанови КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року

Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року

Третя декада лютого характеризувалась дуже теплою погодою. В другій половині декади місцями випадав мокрий сніг та невеликий дощ. Сніговий покрив, який утворився 06 лютого, протягом 26-27 лютого розтанув. Станом на кінець декади грунт на переважній території області талий, у передгір’ї глибина промерзання грунту становить 1 см.

Прикарпаття – в «червоній»  зоні епідемічної небезпеки

Прикарпаття – в «червоній» зоні епідемічної небезпеки

Враховуючи надзвичайно напружену епідемічну ситуацію щодо розповсюдження респіраторного захворювання COVID-19,  Державна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення запровадити в Івано-Франківській області з 00 годин 00 хвилин 26 лютого 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки з тими обмеженнями, що передбачені постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).