Фото без описуФото без опису

Фахівці Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 06 травня 2021 року на базі Войнилівського ліцею провели семінар–навчання для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Войнилівської селищної громади.

 

Учасники заходу розглянули особливості  впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР.

В ході семінару проаналізовано вимоги Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОЗ України від 25.09.2020 № 2205, щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології  приготування страв для дитячого харчування.

Крім того, було обговорено питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та приймання продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.