Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної»  зони епідемічної небезпеки

Держпродспоживслужба контролює дотримання в області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області   нагадує громадянам та представникам бізнесу: у зв’язку із  надзвичайно напруженою епідемічною ситуацією щодо розповсюдження респіраторного захворювання COVID-19,   на всій території області від 26 лютого 2021 року діють обмеження червоного рівня епідемічної небезпеки, згідно рішення Державної комісія з питань ТЕБ та НС  та  постанови КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року

Оперативна інформація про фітосанітарний стан посівів озимих культур в Івано-Франківській області станом на 03 березня 2021 року

Третя декада лютого характеризувалась дуже теплою погодою. В другій половині декади місцями випадав мокрий сніг та невеликий дощ. Сніговий покрив, який утворився 06 лютого, протягом 26-27 лютого розтанув. Станом на кінець декади грунт на переважній території області талий, у передгір’ї глибина промерзання грунту становить 1 см.

Прикарпаття – в «червоній»  зоні епідемічної небезпеки

Прикарпаття – в «червоній» зоні епідемічної небезпеки

Враховуючи надзвичайно напружену епідемічну ситуацію щодо розповсюдження респіраторного захворювання COVID-19,  Державна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення запровадити в Івано-Франківській області з 00 годин 00 хвилин 26 лютого 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки з тими обмеженнями, що передбачені постановою КМУ від 9 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами).

Дотримання протиепідемічних норм та вимог на Прикарпатті – стримуючий фактор поширення коронавірусної інфекції»  –  прес-конференція керівництва  Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

Дотримання протиепідемічних норм та вимог на Прикарпатті – стримуючий фактор поширення коронавірусної інфекції» – прес-конференція керівництва Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

18 лютого 2021 року відбулась прес-конфернція керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в якій взяли участь представники обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та інтернет-видань.  

Відповідальність громадян та суб’єктів господарювання за порушення карантинних норм –  роз’яснює  Держпродспоживслужба Прикарпаття

Відповідальність громадян та суб’єктів господарювання за порушення карантинних норм – роз’яснює Держпродспоживслужба Прикарпаття

Зважаючи на різке зростання показників захворюваності на COVID-19 на Прикарпатті, з метою виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 12 лютого 2021 року, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області посилить контроль за виконанням запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини  з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 08 до 14 лютого 2021 року здійснили 1227 моніторингових відвідувань. Виявлено 134 порушення (11%), складено 69 протоколів, винесено 96 приписів, направлено 29 листів в органи місцевого самоврядування, 37 – в Національну поліцію.

До уваги експортерів: як не втратити ринок деревини Туреччини

До уваги експортерів: як не втратити ринок деревини Туреччини

Головна умова для експорту рослинної продукції сьогодні – дотримання  фітосанітарних вимог країни імпортера. Інакше країна-експортер може отримати нотифікації та вето на поставки своїх товарів. Фітосанітарні вимоги до рослинної продукції можуть запроваджуватись як окремими країнами, так і асоціаціями країн, наприклад, Європейським Союзом чи Євразійським Союзом.