Дотримання протиепідемічних норм та вимог на Прикарпатті – стримуючий фактор поширення коронавірусної інфекції»  –  прес-конференція керівництва  Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

Дотримання протиепідемічних норм та вимог на Прикарпатті – стримуючий фактор поширення коронавірусної інфекції» – прес-конференція керівництва Держпродспоживслужби Івано-Франківщини

18 лютого 2021 року відбулась прес-конфернція керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в якій взяли участь представники обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та інтернет-видань.  

Відповідальність громадян та суб’єктів господарювання за порушення карантинних норм –  роз’яснює  Держпродспоживслужба Прикарпаття

Відповідальність громадян та суб’єктів господарювання за порушення карантинних норм – роз’яснює Держпродспоживслужба Прикарпаття

Зважаючи на різке зростання показників захворюваності на COVID-19 на Прикарпатті, з метою виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 12 лютого 2021 року, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області посилить контроль за виконанням запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини  з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 08 до 14 лютого 2021 року здійснили 1227 моніторингових відвідувань. Виявлено 134 порушення (11%), складено 69 протоколів, винесено 96 приписів, направлено 29 листів в органи місцевого самоврядування, 37 – в Національну поліцію.

До уваги експортерів: як не втратити ринок деревини Туреччини

До уваги експортерів: як не втратити ринок деревини Туреччини

Головна умова для експорту рослинної продукції сьогодні – дотримання  фітосанітарних вимог країни імпортера. Інакше країна-експортер може отримати нотифікації та вето на поставки своїх товарів. Фітосанітарні вимоги до рослинної продукції можуть запроваджуватись як окремими країнами, так і асоціаціями країн, наприклад, Європейським Союзом чи Євразійським Союзом.

Готуємось до весни - перевіряємо схожість насіння

Готуємось до весни - перевіряємо схожість насіння

У сучасному сільськогосподарському виробництві високоякісний посівний матеріал має першочергове значення, оскільки майбутній урожай на 30 і більше відсотків залежить від його якості. Якість насіння є однією з основних умов одержання високих урожаїв сільськогосподарських культур.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

16 лютого 2021 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено онлайн-семінар на тему: «Гарантійні зобов’язання виробника».