Для організаторів харчування в калуських школах провели семінар-навчання

Для організаторів харчування в калуських школах провели семінар-навчання

23 червня 2021 року на базі Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з організаторами харчування в закладах загальної середньої освіти міста Калуша з питань впровадження  нового «Порядку та норм організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305.

Інформація про випадок харчового отруєння в ресторані готельно-відпочинкового комплексу «Діброва», що в с. Підгір’я  Івано-Франківської області

Інформація про випадок харчового отруєння в ресторані готельно-відпочинкового комплексу «Діброва», що в с. Підгір’я Івано-Франківської області

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує щодо спалаху інфекційної хвороби серед відвідувачів ресторану готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» (с.Підгір’я, Богородчанська ТГ, Івано-Франківська область), які перебували у закладі 17 червня 2021 року на святкуванні випускного вечора.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 14 червня до 21 червня 2021 року здійснили 1240 моніторингових відвідувань, виявлено 66 порушень (5,3%). Складено 33 протоколи, винесено 37 приписів та пропозицій, направлено 6 листів в органи місцевого самоврядування

За участі спеціалістів Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар з питань реформування шкільного харчування

За участі спеціалістів Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар з питань реформування шкільного харчування

16 червня 2021 року в м. Івано-Франківську  на базі ліцею № 5  за організації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  проведено нараду-семінар на тему «Реформування шкільного харчування: нове меню, форми обслуговування, модернізація харчоблоків»

Як обрати безпечне морозиво?

Як обрати безпечне морозиво?

Літо – пора сонця, відпочинку… і – морозива! Від цих ласощів не відмовиться практично жодна людина. Його люблять всі, але чи вміємо ми обрати цей продукт?

Увага: в окремих районах Івано-Франківщини посадки картоплі під загрозою пошкодження личинками колорадського жука

Увага: в окремих районах Івано-Франківщини посадки картоплі під загрозою пошкодження личинками колорадського жука

За даними спеціалістів відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в Галицькому та Тлумацькому районах на ранніх посадках картоплі та помідорів спостерігається відродження личинок колорадського жука та пошкодження ними рослин.

Вартість бензину та дизельного палива зростає

Вартість бензину та дизельного палива зростає

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: 14 червня Міністерство економіки оприлюднило нові ціни на бензин та дизельне пальне (ДТ) у межах державного регулювання цін.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії  коронавірусу

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 07 червня до 13 червня 2021 року здійснили 1434 моніторингові відвідування. Виявлено 83 порушення (6%), складено 53 протоколи, винесено 42 приписи та пропозиції, направлено 7 листів в органи місцевого самоврядування.

Відбулось навчання фахівців Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань організації шкільного харчування

Відбулось навчання фахівців Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань організації шкільного харчування

З метою забезпечення виконання протоколу наради під головуванням  прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участю дружини Президента України Олени Зеленської з питань реформування шкільного харчування від 10.12.2020 року, 9 червня 2021 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби Прикарпаття проведено дистанційне навчання на тему «Організація харчування дітей у закладах освіти відповідно до вимог санітарного законодавства» для  начальників, спеціалістів та фахівців управлінь та відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.