ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА
- Новини
- ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА
Правила поведінки у спеку – поради спеціалістів Держпродспоживслужби
Спекотне літо стало нормою для нашого клімату останніми роками. Однак, нарікати на погоду не варто, необхідно адаптуватися. Адже спека – це значне навантаження на організм, вона виснажує морально і фізично. І нам потрібно створити для себе умови, які допоможуть пережити спекотні дні, не втративши працездатності і гарного настрою.
Для організаторів харчування в калуських школах провели семінар-навчання
23 червня 2021 року на базі Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з організаторами харчування в закладах загальної середньої освіти міста Калуша з питань впровадження нового «Порядку та норм організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305.
Інформація про випадок харчового отруєння в ресторані готельно-відпочинкового комплексу «Діброва», що в с. Підгір’я Івано-Франківської області
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує щодо спалаху інфекційної хвороби серед відвідувачів ресторану готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» (с.Підгір’я, Богородчанська ТГ, Івано-Франківська область), які перебували у закладі 17 червня 2021 року на святкуванні випускного вечора.
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 14 червня до 21 червня 2021 року здійснили 1240 моніторингових відвідувань, виявлено 66 порушень (5,3%). Складено 33 протоколи, винесено 37 приписів та пропозицій, направлено 6 листів в органи місцевого самоврядування
За участі спеціалістів Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар з питань реформування шкільного харчування
16 червня 2021 року в м. Івано-Франківську на базі ліцею № 5 за організації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено нараду-семінар на тему «Реформування шкільного харчування: нове меню, форми обслуговування, модернізація харчоблоків»
Як обрати безпечне морозиво?
Літо – пора сонця, відпочинку… і – морозива! Від цих ласощів не відмовиться практично жодна людина. Його люблять всі, але чи вміємо ми обрати цей продукт?
Увага: в окремих районах Івано-Франківщини посадки картоплі під загрозою пошкодження личинками колорадського жука
За даними спеціалістів відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в Галицькому та Тлумацькому районах на ранніх посадках картоплі та помідорів спостерігається відродження личинок колорадського жука та пошкодження ними рослин.
Вартість бензину та дизельного палива зростає
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: 14 червня Міністерство економіки оприлюднило нові ціни на бензин та дизельне пальне (ДТ) у межах державного регулювання цін.
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 07 червня до 13 червня 2021 року здійснили 1434 моніторингові відвідування. Виявлено 83 порушення (6%), складено 53 протоколи, винесено 42 приписи та пропозиції, направлено 7 листів в органи місцевого самоврядування.