Черговий випадок сказу в Івано-Франківській області

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ собаки, який належав громадянину (собака нанесла покус власниці) м. Городенка Городенківської ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели ґрунтові розкопки на виявлення багатоїдних і спеціалізованих шкідників

З метою розробки прогнозу фітосанітарного стану агроценозів, визначення обсягів захисту посівів від шкідливих організмів та потреби у засобах захисту рослин на 2022 рік, спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного  управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели ґрунтові розкопки та обстеження сільськогосподарських угідь на виявлення шкідливих організмів в базових та інших господарствах Івано-Франківської області.

Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло  інформаційне  повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів  RASFF від 15.10.2021 р. № 2021.5575 стосовно виявлення Salmonella  Enteritidis у курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник:  Cedrob S.A. Ciechanow; місце зберігання:   AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію  надіслано до України у кількості 1600 кг  (отримувач:  ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська,1 м. Луцьк  43000).

Прикарпаття – в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки

З 18 жовтня 2021 року в Івано-Франківській області встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. Ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні залишається  неблагополучною з тенденцією до погіршення. Значно зростають показники захворюваності, госпіталізації хворих, збільшується кількість летальних випадків.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 11 до 17 жовтня 2021 року (із врахуванням вихідних днів)  здійснили 1368 моніторингових відвідувань, виявили 154 порушення (11%), склали 101 протокол, надали 75 пропозицій.

Держпродспоживслужба наголошує: вакцинація та дотримання протиепідемічних норм рятують життя

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує: Прикарпаття продовжує перебувати в «жовтій» зоні епіднебезпеки, однак ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції надзвичайно складна і загрозлива.

Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у листі м’яти

До Головного  управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло інформаційне  повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів  RASFF від 11.10.2021 р. № 2021.5452  стосовно виявлення Salmonella  (presence 125g) в листі м’яти з Єгипту (експортер: United forImport & Export.Hadka, Fayoum Governorate), що експортувалось з Німеччини (імпортер:  Krauter MixGmbH, Abswind) до України (отримувач: ДП «Кондитерська Корпопація «Рошен», проспект Науки,1 м. Київ).

Про реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє,  що Міністерство економіки України та Державна служба України з питань праці спільно запустили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці (далі Декларація) через Портал електронних сервісів Мінекономіки.