«Чорна п’ятниця»: застереження спеціалістів Держпродспоживслужби

Магазини часто влаштовують різноманітні акції напередодні тих чи інших  свят. Однак перед «Чорною п'ятницею» практично всі торгові точки пропонують великі знижки на свої товари, іноді навіть до 90%.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

До уваги споживачів: до реалізації потрапила небезпечна дитяча іграшка!

Держпродспоживслужбою отримано інформацію щодо реалізації на  території України небезпечної дитячої іграшки: Набору «Niceglow Лицар світиться в темряві» (артикул 68417-1, матеріал: пластик, виробник: Китай, імпортер: ТОВ «OCEANSITE», 10024, м. Житомир, вул. Вітрука, 9А).

Що потрібно знати про африканську чуму свиней під час полювання

Майже кожен мисливець після полювання хизується, розповідаючи про здобуті чи бажані трофеї. Причина у тому, що з 2012 року по країні поширюється таке інфекційне захворювання, як африканська чума свиней, що безжально вбиває як свійських, так і диких тварин. За 100 років досліджень АЧС, не винайдено вакцини та протоколу лікування хвороби, тому ми маємо реалізовувати заходи з тотального знищення поголів’я свиней на свиногосподарствах та проводити заходи з контролю поголів’я диких свиней.

МОЗ оновило перелік ліків, вартість яких відшкодовують із бюджету

Програму реімбурсації лікарських засобів «Доступні ліки» почали впроваджувати ще в 2017 році, щоб запобігти неправильному та нераціональному застосуванню ліків, а також підвищити доступність якісних, ефективних та безпечних лікарських засобів.

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.

Туристичні поїздки в умовах карантину: застереження спеціалістів Держпродспоживслужби

У зв’язку зі стрімким поширенням захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2,  були введені карантинні заходи та обмеження, які стосуються як перетину державного кордону, так і переміщення всередині країни. В першу чергу такі обмеження вплинули на індустрію туризму.

Держпродспоживслужба Прикарпаття розробила методичні рекомендації щодо роботи органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах карантинних обмежень

З метою ознайомлення посадових осіб органів державної влади, місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання та громадян з діючими вимогами щодо дотримання протиепідемічних правил та карантинних обмежень, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано–Франківській області розробило  методичні рекомендації щодо роботи органів державної влади та місцевого самоврядування в умовах карантинних обмежень по запобіганню розповсюдження коронавірусної хвороби (COVID-19) в Івано-Франківської області.

На Івано-Франківщині локалізують випадок сказу

Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ кота, який належав громадянину  села Підлісся Загвіздянської ОТГ Івано-Франківського району Івано-Франківської області.