Вітання від зразкового дитячого драматичного колективу "Хоробрі мандрівники"

Напередодні Новорого року учасники зразкового дитячого драматичного колективу "Хоробрі мандрівники" Переріслянського будинку культури (керівник Ганна Насадюк) привітали апарат та керівництво Переріслянської сільської ради ОТГ з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами. Юні артисти влаштували справжнє новорічно-різдвяне свято і додали всім присутнім святкового настрою.

Нарада щодо зміни маршруту Надвірна – Гаврилівка через с. Перерісль

Керівництвом Переріслянської сільської ради ОТГ до Надвірнянської районної державної адміністрації двічі направлялися звернення (лист від 19.09.2019 року №1832/01-22/008 та лист від 01.11.2019 року №2133/01-19/008) щодо зміни маршруту Надвірна – Гаврилівка через с. Перерісль.

Благодійна допомога Надвірнянському будинку дитини

В.о.Переріслянського сільського голови ОТГ Любов Гук та головний лікар КНП «Переріслянська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Іванна Гурмак завітали до Надвірнянського будинку дитини щоб передати благодійну допомогу.

На використання феєрверків і салютів необхідне спеціальне погодження

На виконання вимог наказу ДСНС України від 21 грудня 2019 кору № 740 та з метою своєчасного вжиття організаційних та практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки та проведення новорічних свят та Різдва Христового забороняється використання феєрверків і салютів без погодження з органами державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

Інформація про демонтаж огорож для безперешкодного доступу до берегів річок

На виконання листа обласної державної адміністрації щодо вжиття заходів стосовно виконання вимог Закону України від 28 жовтня 2019 року № 233-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів  для загального водокористування» в частині демонтажу огорож та інших конструкцій, що встановлені до набрання чинності цим Законом та перешкоджають доступ громадян до узбережжя морів, морських заток лиманів та островів у внутрішніх морських водах у межах пляжної зони, а також до берегів річок, водойм та островів (крім випадків встановлених законом).

Ремонт доріг в Переріслянській ОТГ

Переріслянська об’єднана територіальна громада створена наприкінці 2017 року. На жаль, за такий короткий період часу, як два роки, неможливо ні технічно, ні фінансово, відремонтувати всі проблемні ділянки доріг, особливо доріг місцевого значення.