Проведення роз’яснювальної роботи про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин

На виконання доручення Кабміну від 22 січня 2020 року, в Переріслянській ОТГ розпочали проведення роз’яснювальної роботи про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

«Гаряча лінія» громадської організації «Донбас СОС» надає консультаційні послуги інформаційного і правового характеру

У рамках Меморандуму про співпрацю, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (далі - Мінветеранів) починаючи з 2018 року тісно співпрацює з Громадською організацією «Донбас СОС».

До відома жителів Переріслянської ОТГ

Відповідно повідомлення Надвірнянського спеціалізованого агролісгоспу, доводимо до відома жителів Переріслянської  ОТГ, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2020 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового  і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населених пунктів Переріслянської ОТГ – проводяться лісогосподарські заходи, а саме:

Історично-книжкова виставка “Від історичної злуки – до омріяної злагоди”

22 січня в рамках заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України в бібліотеці с. Волосів була представлена історично-книжкова виставка “Від історичної злуки – до омріяної злагоди”, біля якої була проведена історична година – єднання "Нездоланна сила єдності народу".