До уваги роботодавців, керівників малих підприємств, фізичних осіб-підприємців

       На виконання положень, передбачених статтею 34 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.2019 р. № 2694-ХІІ та заходів Обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у ІІ декаді листопада відбудеться навчальний семінар  на тему: «Основні вимоги законодавства з охорони праці, та організація роботи з охорони праці на підприємстві» за участі представників управління праці департаменту соціальної політики облдержадміністрації.

Благодійна акція "Солодкий день МИЛОСЕРДЯ"

З 6 по 13 жовтня 2019 року Переріслянська громадська організація "ДієМо" (Дієва Молодь) провела благодійну акцію "Солодкий день МИЛОСЕРДЯ". В рамках акції, в храмах та торгових точках села Перерісль, було розміщено ящики для збору солодощів пацієнтам Делятинського психоневрологічного диспансеру.

Обережно лисиці!

У селі Перерісль з’явилися випадки появи біля житлових будинків лисиць

Навчання та перевірка знань операторів газових котелень

У середу 02 жовтня 2019 року у приміщенні Переріслянської сільської ради ОТГ, завдяки сприянню сектору взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та охорони праці було проведено навчання та перевірку знань операторів газових котелень комунальних закладів Переріслянської ОТГ.