Держпродспоживслужба Прикарпаття закликає громадськість до участі в перевірках  дотримання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування

Держпродспоживслужба Прикарпаття закликає громадськість до участі в перевірках дотримання протиепідемічних вимог в закладах громадського харчування

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області в черговий раз інформує громадськість, представників бізнесу у сфері громадського харчування, ЗМІ, органи місцевого самоврядування щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування.

З 1 липня запроваджується кримінальна відповідальність за водіння в нетверезому стані

З 1 липня запроваджується кримінальна відповідальність за водіння в нетверезому стані

1 липня 2020 року набув чинності Закон від 22.11.2018 №2617-VIII, яким запроваджується інститут кримінальних проступків. Зокрема, кримінальним проступком стане управління транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння.

Штормове (метео) попередження на 06.07.2020.

Штормове (метео) попередження на 06.07.2020.

В другій половині дня 06 липня із збереженням протягом доби 07 липня по області та місту очікується значний дощ, гроза, град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/сек. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Заселеність лісових насаджень карантинними шкідниками  на контролі Держпродспоживслужби

Заселеність лісових насаджень карантинними шкідниками на контролі Держпродспоживслужби

З метою виявлення і моніторингу регульованих шкідливих організмів, спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводять обстеження лісових насаджень на території області з виставленням бар’єрних феромонних пасток в лісових господарствах.