Підготовка  до нового навчального року  в умовах карантину

Підготовка до нового навчального року в умовах карантину

Незабаром початок нового навчального року,  і вже з 17 серпня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в складі комісій при органах місцевого самоврядування розпочнуть комісійний огляд загальноосвітніх навчальних закладів області з метою визначення ступеню їх готовності до роботи в умовах адаптивного карантину.

Що таке податкова знижка на навчання?

Що таке податкова знижка на навчання?

Податкова знижка на навчання – це сума, на яку дозволяється зменшити розмір сплаченого податку на доходи фізичних осіб у зв’язку з оплатою послуг навчання.

Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечила повернення споживачам 494 478 грн.  необґрунтованих нарахувань плати за послуги з поводження з побутовими відходами

Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечила повернення споживачам 494 478 грн. необґрунтованих нарахувань плати за послуги з поводження з побутовими відходами

У червні 2020 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на підставі звернення  здійснено позапланову перевірку комунального підприємства, що надає послуги з поводження з побутовими відходами, з питань дотримання ним вимог порядку формування, встановлення та застосування державних регульованих цін/тарифів.

Використання якісних засобів захисту рослин – запорука високих врожаїв сільгоспкультур

Використання якісних засобів захисту рослин – запорука високих врожаїв сільгоспкультур

 Серпень місяць – час жнив,  щедрий на тепло та врожаї. Кажуть: «що у серпні  збереш, з тим і зиму проведеш».  Практично вслід за жнивами ранніх зернових, поряд з продовженням збирання технічних та пізніх зернових культур, постає питання піклування  про майбутній врожай. Вчасно, в оптимальні строки посіяти озимі, а ще б краще - з одночасним внесенням міндобрив та пестицидів.   Погодні умови вегетаційного періоду 2020 року сприяли розвитку хвороб, шкідників і бур'янів, що сформувало підґрунтя для їх широкого поширення і в сезоні 2020-2021 років.

Розмір відрахувань із зарплати та інших доходів боржника за виконавчим документом

Розмір відрахувань із зарплати та інших доходів боржника за виконавчим документом

При виконанні в примусовому порядку виконавчих документів стягнення на зарплату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника звертається у разі відсутності в боржника коштів на рахунках у банках чи інших фінансових установах, відсутності чи недостатності майна боржника для покриття в повному обсязі належних до стягнення сум, а також у разі виконання рішень про стягнення періодичних платежів.

Штормове (метео) попередження.

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням до кінця доби 09 серпня та протягом доби 10 серпня по області та місту очікуються значний дощ, гроза, град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).