Держпродспоживслужба Івано-Франківщини надає поради  для населення,  яке постраждало внаслідок повені

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини надає поради для населення, яке постраждало внаслідок повені

На територіях, постраждалих внаслідок повені, заборонено використання колодязної питної води у зв’язку з інтенсивним хімічним та мікробним забрудненням. Це стосується навіть господарських потреб. Тому Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендує тимчасово забезпечити питне водопостачання привізною водою в ємностях для індивідуального та групового застосування і фасованою питною водою.

Штормове (метео) попередження на 26.06.2020

Штормове (метео) попередження на 26.06.2020

В найближчу годину із збереженням до кінця доби 26 червня по області та місту очікується гроза, град, шквалисте посилення вітру 15-20м/с. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності, жовтий.

Опіка та піклування над дітьми в Україні

Опіка та піклування над дітьми в Україні

Опіка та піклування над дітьми в Україні — влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім'ї громадян України, які перебувають переважно в сімейних, родинних відносинах із цими дітьми з метою забезпечення їх виховання, освіти, розвитку, захисту їх прав та інтересів (глава 19 Сімейного кодексу України).

Штормове (метео) попередження на 24 червня 2020 р.

Штормове (метео) попередження на 24 червня 2020 р.

В Днiстрi очiкується проходження максимальних рiвнiв води паводку в см над нулем поста: в другiй половинi доби 24 червня – м.Галич – 730-770см – затоплення заплави, с/г угiдь, затоплення прирiчкових госпоб’єктiв та будинкiв в м.Галич Iвано-Франкiвськоi обл. (рiвень води на 24 червня на 08 год. – 720см);в другiй половинi доби 24 червня – с.Нижнiй – 830-870см – затоплення заплави, с/г угiдь, початкове затоплення госпоб’єктiв та будинкiв в прирiчкових н/п Тлумацького району Iвано-Франкiвської областi (рiвень води на 24 червня на 08 год. – 729см).

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини: перевірки стануть жорсткішими із залученням ЗМІ та громадськості

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини: перевірки стануть жорсткішими із залученням ЗМІ та громадськості

Після послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції  COVID-19,показники захворюваності населення  Івано-Франківщини  стабільно зростають, а загальна епідемічна   ситуація в області  залишається напруженою.

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів:  небезпечні желейні цукерки з Тайваню

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечні желейні цукерки з Тайваню

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 08.06.2020 р. № 2020.2338 стосовно ризику задухи, в результаті споживання неавторизованого E410 (карагенану) в желейних цукерках (Jelly mini Cups), що експортувались  з Тайваню (виробник : Tsang Lin Industries Ltd, експортер:  Asia Express Food BV) через  Нідерланди до країн-членів ЄС  та України  (отримувач : ФОП Тен Світлана Миколаївна  ( FOP Ten Svetlana), Люстдорфська дорога, буд.58-б, кв.660, Київський р-н, м.Одеса,65088, zakusi1968@gmail. com).