На платформі eDopomoga запустили можливість - Допомога онлайн

Міністерство соціальної політики України разом з міністерством цифрової трансформації України  та програми розвитку ООН (ПРОООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.

Статистика про материнство

Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначається одне з головних родинних свят – День матері. Це свято – данина всім жінкам, які продовжують наш рід, хто народжує і виховує дітей – майбутнє нашої країни. 

Як отримати грошову компенсацію “пакунок малюка” в умовах воєнного стану

 Міністерство соціальної політики спростило механізм отримання сім’ями при народженні дитини грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” в умовах воєнного стану.

Головне управління статистики інформує - загальна середня освіта на Івано-Франківщині

На початок 2021/2022 навчального року в області функціонувало 606 закладів загальної середньої освіти, з яких 600 – державних, 6 – приватних. У мережі закладів загальної середньої освіти області ліцеї з початковою школою та гімназією складають 38,6%, гімназії з початковою школою – 22,3%, гімназії з дошкільним відділенням та початковою школою – 12,4%, ліцеї з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією – 11,1%, початкові школи та початкові школи з дошкільними відділеннями – 10,5% та інші види закладів – 3,6%. Також в області функціонує 7 спеціальних закладів загальної середньої освіти та 2 санаторні школи.

Що робити, якщо ваші документи втрачені?

Під час воєнного стану виникають непередбачувані обставини, за яких документи губляться чи забрати їх немає можливості. В умовах війни процедура відновлення посвідчень відрізняється.