Для тих, хто бажає працювати в Україні, — інформує Гід з держпослуг

Усвоїй боротьбі за волю українці не одні. Про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїздять до нас особисто.

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ВЕДЕННЯ КАСОВИХ ОПЕРАЦІЙ

Постановою Правління НБУ від 19.09.2022 р. № 205 (набрала чинності з 08.10.2022 р.) були внесені зміни до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління НБУ від 29.12.2017 р. № 148 (далі – Положення № 148).

Івано-Франківщина увійшла до п’ятірки лідерів серед найбільш успішних проєктів на отримання мікрогрантів від служби зайнятості.

Згідно державної програми «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власну справу або розширити вже існуючий бізнес, з 01.07.2022 року по 31.10.2022 року Державний центр зайнятості прийняв позитивні рішення щодо надання мікрогрантів 66 подавачам з Івано-Франківської області, які після їх отримання зобов’язані створити не менше 134 нових робочих місць.

Оприлюднено постанову Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і ...

На Урядовому порталі оприлюднено постанову Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України”.

Переріслянська громада отримала обладнання для прихистку

19 жовтня цього року, сільський голова Володимир Молдавчук взяв участь у засіданні круглого столу на тему: «Співпраця громад задля подолання гуманітарних наслідків війни», який відбувся у Старобогородчанській громаді за ініціативи Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.  Представники 10-ти прикарпатських громад поділилися власним досвідом подолання кризових явищ на рівні місцевого самоврядування. Зокрема, йшлося про створення та підтримку роботи прихистків для внутрішньо переміщених осіб.