Майбутнє України - у наших руках

Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі беззаперечно заслуговуємо.

Уряд розширив державну фінансову підтримку для роботодавців

Шановні роботодавці! Звертаємо вашу увагу на те, що з метою поліпшення ситуації на ринку праці та працевлаштування окремих категорій безробітних, яким важко знайти роботу, уряд розширив програму стимулювання роботодавців шляхом надання різного виду компенсацій.

Пропонумо мешканцям сіл нашої громади долучатися до добровольчих формувань

В зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України, для організації відсічі збройної агресії та всебічної допомоги Збройним силам України, керуючись Законом України «Про основи національного спротиву», постанови Кабінету Міністрів від 29.12.2021 № 1447 «Про затвердження порядку організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчих формувань територіальних громад до виконання завдань територіальної оборони», постанови Кабінету Міністрів України від 29.11.2021 № 1448 «Про затвердження Порядку застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї, стрілецької зброї, інших видів озброєння та боєприпасів до них під час виконання завдань територіальної оборони», постанови Кабінету Міністрів від 29.12.2021 № 1449 «Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад», створюються добровольчі формування територіальних громад (далі – ДФТГ).