Висловлюємо глибокі співчуття начальнику відділу ЦНАП Дмитрук Уляні Миколаївні з приводу важкої втрати – рідної людини

З глибоким сумом і болем, від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, керівництва та апарату Переріслянської сільської ради, висловлюємо слова співчуття, підтримки Дмитрук Уляні Миколаївні з приводу смерті чоловіка – Василя Гнатовича.

Збільшено розмір щомісячної компенсації витрат за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Шановні роботодавці! Повідомляємо, що 10 січня 2023 року Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Зокрема, збільшено щомісячний розмір компенсації витрат до  6700 гривень за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу.

До уваги землевласників та земле користувачів !!!

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє, що значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель і земельних ділянок за 2022 рік становить:

На території Переріслянської територіальної громади створено пожежно-рятувальний підрозділ добровільної пожежної охорони

27 грудня у селі Перерісль Переріслянської територіальної громади Надвірнянського району булор відкрито підрозділ – добровільну пожежну команду. Її створення стало можливим завдяки підтримці обласної ради, керівництву територіальної громади та ГУ ДСНС України в області, яке забезпечило даний підрозділ пожежним автомобілем, спецодягом та іншим необхідним майном.

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Минулого тижня вся Україна привітала з професійним святом наших героїв сьогодення — енергетиків. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. Та ми знаємо, що насамперед світло — всередині кожного з нас.

Давно хотіли прокачати свою медіаграмотність та стати стійкими до дезінформації?

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» та платформа онлайн-освіти Prometheus підготували для вас безкоштовний відеокурс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?» 📚

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем

Співбесіда з роботодавцем – це досить важливий етап і від рівня підготовки до співбесіди залежить успіх вашого працевлаштування. Саме тому до співбесіди слід підготуватися досить відповідально.