Боротьба з борщівником актуальна щороку

Перерісляська сільська рада закликає до боротьби з небезпечною рослиною усіх мешканців громади, а особливо власників земельних ділянок, докладати зусиль задля знищення борщівника. Проведіть обстеження своїх угідь на предмет наявності даного виду, а у випадку виявлення - вживайте заходи для його знищення.

УКРАЇНСЬКИЙ ВЕТЕРАНСЬКИЙ ФОНД ЗАПУСТИВ ПРОЄКТ З МІКРОФІНАНСУВАННЯ БІЗНЕСУ

Ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи. Апліканти після заповнення заявки і завантаження всього пакету документів разом із чеками на покупку, мають можливість отримати відшкодування на суму до 20 000 гривень включно. Кроки для отримання одноразової фінансової підтримки:

Управління Держпраці в Івано-Франківській області інформує

Державною службою України з питань праці  започатковано проєкт надання консультаційної підтримки суб’єктам господарювання, які вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держава, де внаслідок збройної агресії російської федерації ведуться активні бойові дії, та переїхали до більш безпечних місць.

Продовжуються виїзні прийоми громадян працівниками сервісних центрів обслуговування громадян УПФУ

Відповідно до затверджених графіків, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 10 (сервісного центру ПФУ) Лілія Волинська провела виїзний прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг  Переріслянської територіальної громади.

Вибіркові рубки що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту с.Фитьків та с.Гаврилівка

Відповідно до вимог п.13 “Санітарних правил в лісах України", Надвірнянський спеціалізований агролісгосп інформує про те, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2022 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту с.Фитьків та с.Гаврилівка Надвірнянського району проводяться лісогосподарські заходи.

щодо захисту населення у разі можливого застосування зброї масового ураження

З метою забезпечення готовності до виконання заходів щодо захисту населення у разі можливого застосування проти України зброї масового ураження доводимо основні вимоги рекомендацій стосовно дій органів місцевого самоврядування :