Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

У зв’язку з очікуваними сильними опадами, в другій половині 20 та протягом 21 липня на річках області очікуються підйоми рівнів води на 0,5 - 1,5 м, в місцях звуження русел річок на 2,0 - 2,5 м над рівнями 20 липня станом на 08.00 годину. Можливе часткове затоплення об’єктів прирічкової інфраструктури, досягнення вiдмiток початкового затоплення окремих населених пунктів. В місцях випадання сильних злив можливе формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених ділянок. В гірських районах існує загроза сходження селевих потоків (помаранчевий рiвень небезпеки).

Штормове (метео) попередження.

В найближчу годину із збереженням протягом доби 18 липня  по області та місту очікуються грози, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/сек.

Штормове (метео) попередження.

18 липня вдень грози, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/сек, в Карпатах значний дощ. В місцях проходження сильних злив можливе формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, в горах існує загроза утворення окремих селів (жовтий рівень, небезпеки).

Вибіркові рубки що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту с.Фитьків, с.Волосів та с.Гаврилівка

Відповідно до вимог п.13 "Санітарних правил в лісах України", Надвірнянський спеціалізований агролісгосп інформує про те, що згідно Переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів на 2021 рік, погодженого ДП «Івано-Франківськлісозахист» та Івано-Франківським обласним управлінням лісового і мисливського господарства в насадженнях агролісгоспу, що входять в межі або знаходяться за межами населеного пункту с.Фитьків, с.Волосів та с.Гаврилівка Надвірнянського району' проводяться лісогосподарські заходи.