Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 18 січня 2021 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,2103 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Фитьків, вул. Мазепи, для Балабан Соломії Василівни.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 15 січня 2021 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,2071 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Цуцилів, вул. Грушевського, для Фелезюка Ярослава Васильовича.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 04 січня 2021 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,2236 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Волосів, вул. Миру, для Ткач Галини Ярославівни.

Громадські слухання відбудуться 14 грудня 2020 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2141 га для ведення особистого селянського господарства на будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, що знаходяться  в с.Фитьків, вул. Січових Стрільців, для Брутки Ганни Михайлівни.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 27 листопада 2020 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Волосів, вул. Нова, для Федюк Надії Миколаївни.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 24 листопада 2020 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,1609 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Перерісль, вул. Молодіжна, для Гринчак Марії Іванівни.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 5 листопада 2020 року

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,2186 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.перерісль, вул. Молодіжна, для Мазуренка Олега Олександровича.

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО ДПТ ВІДБУДУТЬСЯ 19.10.2020

Переріслянська сільська рада об’єднаної територіальної громади запрошує на громадські слухання для обговорення питання про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки орієнтовною площею 0,1970 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Фитьків, вул. Молодіжна, для Гаманюка Андрія Івановича.