ОБЕРЕЖНО - ЛІСОВІ ПОЖЕЖІ !

Щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. У вихідні та святкові дні ліс відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання джерел вогню. За декілька годин неконтрольована пожежа може знищити цілі лісові масиви, які росли десятками років. Великої шкоди пожежі завдають фауні – гинуть птахи, звірі.

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД

У спекотну погоду більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

Звернення до призовників

ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ ДО ПРИЗОВНИКІВ ЗАВІДУВАЧА СЕКТОРУ ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ, ОБОРОНОЇ ТА МОБІЛІЗАЦІЙНОЇ РОБОТИ, НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ Непеляка Василя Дмитровича

Весняний призов 2021

Президент підписав указ про строки проведення чергових призовів на строкову військову службу у 2021 році, призовники не служитимуть на Донбасі

Протокол № 5

  позачергового засідання постійної комісії з з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій «Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території сіл Переріслянської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області гострої корона вірусної хвороби COVID-19»