ЯК ЗАПОБІГТИ ІНФЕКЦІЙНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ,  ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПРИ ВЖИВАННІ НЕ ДОБРОЯКІСНОЇ ПИТНОЇ ВОДИ

ЯК ЗАПОБІГТИ ІНФЕКЦІЙНИМ ЗАХВОРЮВАННЯМ, ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПРИ ВЖИВАННІ НЕ ДОБРОЯКІСНОЇ ПИТНОЇ ВОДИ

Вода, поряд із своїм  величезним життєво необхідним для людини благом, за певних умов і, на жаль, досить часто може стати фактором ризику виникнення різноманітної патології, у т.ч. інфекційних захворювань. Тому, існують ризики виникнення інфекційної патології після вживання води або використання її з іншою метою.

РАДІАЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА. ЯК ДІЯТИ?

РАДІАЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА. ЯК ДІЯТИ?

 Радіаційна аварія — подія, внаслідок якої втрачено контроль над ядерною установкою, джерелом іонізуючого випромінювання, і яка призводить або може призвести до радіаційного впливу на людей та навколишнє природне середовище, що перевищує допустимі межі, встановлені нормами, правилами і стандартами з безпеки (ст. 1 Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» від 08.02.1995 № 39/95-ВР).

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

На підставі статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту, з метою проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, на території нашої громади опрацьовується питання створення добровільного формування цивільного захисту для проведення допоміжних робіт з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов'язаних із проведенням воєнних дій та збройною агресією російської федерації проти України (розбір завалів, зруйнованого житла, споруд).

СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ - НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ЖИТТЯ

СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ - НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ЖИТТЯ

Щороку з настанням весни значно зростає кількість пожеж на відкритих територіях через спалювання сухої трави. За останній тиждень на території громади Переріслянської сільської ради зафіксовано більше 10 пожеж сухостою та чагарників. 

УВАГА !!!

УВАГА !!!

Відповідно до Указу Президента України № 69/2022 «ПРО ЗАГАЛЬНУ МОБІЛІЗАЦІЮ» всім чоловікам Переріслянської територіальної громади (с. Перерісль, с. Гаврилівка, с. Фитьків, с. Волосів, с. Цуцилів) віком від 18 до 60 років негайно з'явитися у Надвірнянський РТЦК та СП для проходження медичного огляду за адресою: