Зустріч з ініціативною групою щодо створення молодіжної ради

14 травня 2018 року о 11:00 год. (для молоді) та 16 травня 2018 року о 10:00 год. (для осіб будь-якого віку) у приміщенні Переріслянської сільської ради ОТГ відбудеться зустріч з ініціативною групою під керівництвом Марії Марунчак, щодо створення молодіжної ради.

Про скликання засідання виконавчого комітету Переріслянської ОТГ

У четвер 26 квітня 2018 року о 14.00 годині у приміщенні Переріслянської сільської ради відбудеться засідання виконачого комітету Переріслянської ОТГ. Запрошуємо всіх членів виконавчого комітету взяти участь у засіданні.

Про скликання засідання виконавчого комітету Переріслянської ОТГ

У п'ятницю 30 березня 2018 року о 14.00 годині у приміщенні Переріслянської сільської ради відбудеться засідання виконачого комітету Переріслянської ОТГ. Запрошуємо всіх членів виконавчого комітету взяти участь у засіданні.

Виїзний прийом керівництвом ОУПФУ у Надвірнянському районі

16 березня 2018 року у приміщенні Переріслянської сільської ради начальник ОУПФУ у Надвірнянському районі Пацак  І.Р. та заступник начальника ОУПФУ у Надвірнянському районі Наливайко Д.І. провели виїзний прийом жителів Переріслянської ОТГ, відповіли на запитання, в тому числі вік виходу на пенсію для жінок і чоловіків, обчислення стажу та врахування до стажу роботи періоду догляду за перестарілим, дитиною інвалідом та інвалідом І групи, обчислення стажу роботи у разі працевлаштування на 0,5 ставки.

ІДЕЇ ДЛЯ НАПИСАННЯ ПРОЕКТІВ

У зв’язку з тим, що Переріслянська ОТГ має намір приймати участь у рамках програм, а також для розширення пріоритетів, просимо активних жителів ОТГ взяти участь у опитуванні проблемних питань Переріслянської ОТГ, які в майбутньому могли б стати темами грантових проектів.

Про скликання сесії

У п'ятницю 23 березня 2018 року о 15.00 годині у приміщенні Переріслянської сільської ради відбудеться четверта сесія Переріслянської ОТГ. Запрошуємо всіх депутатів, в.о.старост сіл, керівників установ та організацій, підприємців сіл ради ОТГ взяти участь у засіданні сесії.

Святкування 204-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка

Шановні мешканці Переріслянської ОТГ Сердечно запрошуємо Вас на урочисті заходи з нагоди святкування 204-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка. Свято відбудеться 11 березня 2018 року о 15:00 год., у Переріслянському будинку культури