Двоє дітей, які навчаються у Фитьківському ліцеї, направлено 22 березня 2019 року  на ІІ тематичну зміну «Артек збирає друзів» із 23 березня по 12 квітня 2019 року доДПУ «МДЦ «Артек».

Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008 № 375-VI, постанови Кабінету Міністрів України від  28 лютого 2011 року №227 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих центрах «Артек» і «Молода гвардія» із внесеними змінами, наказу Міністерства соціальної політики України  від 11.02.2016 року №104 «Про затвердження Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів», сектором у справах дітей, праці та соціального захисту населення Переріслянської ОТГ проводиться оздоровлення дітей пільгових категорій, а саме дитини з багатодітної сім’ї та дитини, яка позбавлена батьківського піклування.

ДПУ «МДЦ «Артек» знаходитьсяна території санаторію «Пуща Озерна» в Київський областів історичній зоні на березі лісового озера «Сапсаїв» Пуща-Водицького лісопарку. Загальна площа центру складає близько 73 га. території, яка розташована за 20 км, на Північно-Західній околиці міста. На території центру функціонує два спальних корпуси, медичний центр, спортивний та адміністративний корпуси.

Інформація щодо зустрічі та проїзду дітей до ДПУ «МДЦ «Артек»

Діти доправляються до ДПУ «МДЦ «Артек організованими групами.

Представники «МДЦ «Артек» зустрічають організовані групидітей біля вокзалу Київ-Пасажирський, супроводжують групу до автобусів. Після посадки та інструктажів, автобуси відправляються безпосередньо до ДПУ «МДЦ «Артек».

По прибуттю до оздоровчого закладу всі діти проходять медичний огляд. Наразі відповідності усім вимогам ДПУ «МДЦ» Артек», діти зараховуються до відповідних співдружностей, при цьому відповідальність за життя та безпеку дітей переходить до відповідальних працівників ДПУ «МДЦ «Артек».

       Бажаємо дітям гарного відпочинку та оздоровлення, незабутніх вражень, нових знайомств, гарного настрою, цікавих зустрічей і нових пригод!