Чисто не там де прибирають, а там де не смітять

Чисто не там де прибирають, а там де не смітять

    Керівництвом Переріслянської сільської ради об'єднаної територіальної громади та активними і небайдужими жителями проведено об'їзд сіл Перерісль, Фитьків, Волосів, Гаврилівка.

про радіоефіри на ТРК Карпати

про радіоефіри на ТРК Карпати

Головним управлінням Держпродспоживслужби в  Івано-Франківській області заплановано проведення цілої серії прямих радіоефірів на ТРК «Карпати»  в  рубриці «Треба знати».

У ГРОМАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ВЕЛИКДЕНЬ

У ГРОМАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ВЕЛИКДЕНЬ

Християни східного обряду Переріслянської ОТГ відсвяткували найвеличніше свято – Світле Христове Воскресіння. У всіх церквах східної традиції відбулися святкові Богослужіння та освячення пасок. Тисячі вірян поспішали до храмів, аби почути слово Боже та радісну звістку – «Христос Воскрес!».

Ділові ініціативи

Ділові ініціативи

У вівторок 27 березня 2018 року о 12 годині відбудеться зустріч з консультантом проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" Любомиром Кавою. Запрошуємо активних  жителів нашої громади взяти участь у заході.

22 березня  -  Всесвітній  день  водних ресурсів

22 березня - Всесвітній день водних ресурсів

Вода має для людини фізіологічне, гігієнічне, промислове і господарське значення. Як відомо, організм людини складається на 60% з води. У звичайних умовах людина щодоби споживає з питвом та їжею і виділяє досить багато води - близько 4 л.