Фото без опису3 червня 2018 р. в Будинку культури с. Перерісль відбувся фестиваль присвячений Міжнародному дню захисту дітей «Веселкою квітне дитинство моє». Діти дарували присутнім пісні, веселі таночки, віршики, гуморески, коломийки, розкривали свої таланти і найменші вихованці дитячого садочка «Золота рибка». Ведучими свята були мама з дочкою Любов та Марія Гук.

Перший заступник Переріслянського сільського голови ОТГ Василь Непеляк вручив грамоти матерям-героїням с. Переросля, які народили та виховали 5 і більше дітей, за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. А також нагороджено грамотами і великий уклін тим матерям, які мають під опікою  дітей, виховують їх як своїх рідних, віддають їм свою ласку і любов. Отець Андрій храму св. Миколая поблагословив усіх присутніх на святі і побажав мирного неба і Божого благословення. Сценаристом, художнім керівником і організатором концерту була Ганна Насадюк. За музичне оформлення свята відповідав Андрій Насадюк.

Жителі громади мали змогу побачити виставку вишитих ікон, картин, рушників, скатерок, салфеток, сорочок, над якими трудилися багатодітні матусі недоспаними ночами біля своїх діток, а також колекцію малюнків, виставку книжок, виробів із пластиліну, роботи із горіхів, фісташок, ракушок і т.д. Організували і зібрали матеріали для виставки Людмила Насадюк і Тетяна Омелян – працівники сектору у справах дітей, праці та соціального захисту населення.

Свято пройшло у затишній атмосфері, веселі і щасливі діти дарували всім свої усмішки. А присутні батьки, дідусі і бабусі зі сльозами радості не могли налюбуватися талантами діточок. Спонсор дитячого свята пекарня «Домашня випічка», підприємець Галина Яківна Юрчелюк порадувала дітлахів солодкими гостинцями.

 Ось так відбулося наше свято, свято для усіх дітей табагатодітних матерів,свято сім’ї та великої родини.

Прийміть вітання наші щирі,

В житті хай радість розквіта,

Нехай в здоров’ї, в щасті й мирі

Проходять всі ваші літа.

Нехай Марія – мати Божа,

Береже вас від зла і біди,

Хай буде з вами ласка Божа

Сьогодні, завтра і завжди.

 

Сектор у справах дітей, праці та соціального захисту населення Переріслянської сільської ради ОТГ.