Переріслянська сільська рада ОТГ нагадує про те, що 15 листопада 2018 року  завершується прийом проектних заявок громадських ініціатив у рамках програми «Бюджет участі Переріслянської ОТГ», які реалізовуватимуться у 2019 році.






 Ідея громадського бюджетування полягає в активній участі громадян у житті власного населеного пункту шляхом подання ініціативних проектів розвитку населеного пункту спрямованих на вирішення пріоритетних проблем.

Основні параметри Бюджету участі Переріслянської ОТГ на 2019 рік:

- загальний обсяг Бюджету участі на 2019 рік складатиме 200 000 грн.;

- максимальний розмір співфінансування з бюджету громади одного проекту 50 000 грн.;

- проект подають жителі Переріслянської ОТГ яким виповнилося 18 років;

- проект має бути поданий відповідно до форми, з мінімальною кількістю підписів – 15 (окрім автора проекту). Форма проекту у електронній версії доступна за посиланням у рубриці «Громадський бюджет Переріслянської ОТГ»;

- термін початку і завершення подачі проектів і з 16 жовтня до 15 листопада 2018 року (дедлайн 15.11.2018 р. о 16:00 год);

- відбір проектів, здійснюють громадяни України, які зареєстровані та проживають на території населених пунктів Переріслянської ОТГ шляхом голосування.

Пріоритетними напрямками діяльності в рамках бюджету є реалізація проектів у сфері житлово-комунального господарства, соціального захисту, спорту, освіти, культури, охорони навколишнього природного середовища.

Проекти подаються до Переріслянської сільської ради ОТГ

особисто –  за адресою: 78420, вулиця Січових Стрільців, 21, село Перерісль, Надвірнянський район, Івано-Франкіська область або

електронною поштою – за адресою rada-pererislj@ukr.net, у вигляді відсканованого оригіналу документу.

З детальною інформацією щодо громадського бюджету участі в Переріслянській ОТГ можна ознайомитися на веб-сайті громади у розділі «Громадський бюджет Переріслянської ОТГ».