8 листопада в залі засідань Переріслянської сільської ради ОТГ відбулося урочисте зібрання на честь святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного Фото без описумистецтва.

На захід завітали працівники Комунального закладу культури  "Переріслянський центр культури і дозвілля", щоб обмінятися з колегами привітаннями, отримати вітання від почесних гостей і насолодитися спілкуванням.

Заступники сільського голови ОТГ Василь Непеляк та Василь Гринчак привітали працівників культурно-мистецької ниви із святом. 

Багато теплих слів пролунало на адресу винуватців урочистостей. Окрім щирих слів на адресу працівників культури й майстрів народної творчості, керівництво громади вручило їм Почесні грамоти, Подяки і грошові премії.

Святкування продовжилося привітаннями Багрійчук Ольги Михайлівни, яка щиро привітала колег зі святом й відмітила що: «Свято культури це не  тільки свято працівників культури, тому що ми культуру творимо всі разом, в наших родинах, в наших сім’ях….», а також те що: «В нас, в ОТГ, є  багато народних колективів і ми маємо чим похвалитися і що показати».

В свою чергу культпрацівники подарували присутнім «живе» виконання декількох пісень.

Закінчилося святкування спільним виконанням «Многая літа».

 

Шановні працівники культури, дорогі аматори народної творчості, пам’ятайте ви люди, які працюють теплом свого серця, кожного дня ви даруєте часточку своєї душі, тому нехай ваша доброта повертається до вас сторицею. Здоров’я вам та вашим родинам, мирного неба Вам та всій Україні!

Зі святом вас!