Фото без описуКафедра фізики Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу для учнів 10-11-их класів та випускників інших закладів освіти з метою надання допомоги для професійної орієнтації вступникам на основі повної загальної середньої освіти у поглибленому вивченні навчального матеріалу курсу фізики за програмою закладів загальної середньої освіти започатковує з 1 жовтня 2018 року проведення безкоштовних комплексних занять з викладом теоретичного змісту окремих тем курсу з відповідними демонстраціями; методичні підходи до розв’язування задач, що сприяють закріпленню теоретичного матеріалу і глибокому його розумінню, а також виконання відповідних лабораторних робіт.

         Заняття будуть проводитись викладачами кафедри щонеділі з 1200 год.  до  1500 год.  в   аудиторіях  4-го  корпусу  університету   за   адресою:

м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15.

Розклад занять та орієнтовний зміст навчального матеріалу розміщено на сторінці кафедри фізики сайту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу http://nung.edu.ua.

За   довідками    звертатись    за    номером   телефону    кафедри     фізики

(0342) 50- 46-12, 050433388, Марян Галущак, професор або на електронну пошту galuschak@nung.edu.ua.