Фото без опису       Святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.

        Це свято батьків і дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло «Чужих дітей не буває».

       До акції-флешмобу приєднались працівники сектору у справах дітей, праці та соціального захисту населення Переріслянськоїсільської ради ОТГ, вчителі Переріслянського ліцею, діти молодших класів, а також діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Свято розпочалося з утворення серця із написом «Усиновлення – це любов на все життя». Ведучі, працівники сектору, приємними словами ознайомили присутніх з днем вшанування усиновителів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників. Діти розказували вірші і співали чудових пісень. Після закінчення акції-флешмобу усі присутні частувалися солодким печивом.

     Сектор у справах дітей, праці та соціального захисту населення бажає нехай у кожному домі, у кожній родині щодня лунає щасливий дитячий сміх, нехай жодна дитина не буде одинокою, а ваші батьківські серця завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні усім дітям.

   Будьмо милосердними, подаруймо родинне тепло, віру, надію і любов тим, хто цього сьогодні потребує!!!