Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 10.02.2023 №2022.7639-fup4, стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (присутність у 2 з 5 зразків) у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з  обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.