Керівництвом Переріслянської сільської ради ОТГ до Надвірнянської районної державної адміністрації двічі направлялися звернення (лист від 19.09.2019 року №1832/01-22/008 та лист від 01.11.2019 року №2133/01-19/008) щодо зміни маршруту Надвірна – Гаврилівка через с. Перерісль.

Для вирішення порушеного питання, у Надвірнянській районній державній адміністрації, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Богдана Зеленчука, відбулася нарада щодо зміни вищевказаного маршруту.
Під час наради Богдан Зеленчук – довів до відома присутніх, що оскільки, термін дії договору маршруту «Надвірна – Гаврилівка - 2» закінчився 12 грудня 2019 року, тому його було включено до об’єктів конкурсу на право здійснення перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування, які не виходять за межі району, який відбувся 05 листопада 2019 року. Про те, на даний маршрут претендентів не було. Тому, райдержадміністрація, як організатор перевезень, зобов’язана негайно забезпечити безперебійну роботу на маршрутах та включити до конкурсу на перевезення пасажирів.

Перевізники – одноголосно погодилися на зміну маршруту за такою схемою: Гаврилівка – Парище – Лісна Тарновиця – Перерісль – Надвірна.
За результатами проведеної наради прийнято рішення включити до об’єктів конкурсу на право здійснення перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування «Надвірна – Гаврилівка – 2», який відбудеться 28 січня 2020 року.