Фото без описуПереріслянська об’єднана територіальна громада створена наприкінці 2017 року. На жаль, за такий короткий період часу, як два роки, неможливо ні технічно, ні фінансово, відремонтувати всі проблемні ділянки доріг, особливо доріг місцевого значення.

Адже в попередні роки на поточні ремонти доріг місцевого значення кошти не виділялись, тому їх ремонтували тільки за рахунок державних коштів, виділених на експлуатаційне утримання. А це були мізерні кошти, яких навіть не вистачало на ямковий ремонт.

Однак, завдячуючи керівництву Івано-Франківської обласної державної адміністрації, голові та депутатам Івано-Франківської обласної ради, керівництву Надвірнянської районної державної адміністрації стало можливим ремонтувати не лише основні магістралі області, але і значну кількість доріг місцевого значення.

Фото без описуТак, в Переріслянській ОТГ, у 2019 році зроблено капітальний ремонт найбільш проблемних напрямків, а саме автомобільної дороги місцевого значення О090101 Богородчани - Ланчин, на ділянці в селі Волосівпротяжністю 320 м. та на ділянці в селі Гаврилівка – протяжністю 360 м., а також автомобільної дороги місцевого значення Перерісль - Фитьків, на ділянці в селі Перерісль – протяжністю 200 м.

Вартість виконаних робіт складає майже чотири мільйони гривень.

Керівництво Переріслянської ОТГ постійно працює і надалі працюватиме над тим, щоб покращити стан проїзду нашими дорогами.

Жителі сіл, депутати, члени виконавчого комітету, керівництво Переріслянської ОТГ висловлюють щиру вдячність за проведену роботу.