13 листопада 2018 року в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка вшановували переможців обласного конкурсу «Краща бібліотека 2018 року» – завідувачів кращих бібліотек року, серед яких не тільки філії ЦБС, але й бібліотечні заклади ОТГ.

Члени журі відзначали творчий підхід і ентузіазм переможців, подякували їм за змістовну і цікаву роботу з обслуговування мешканців місцевих громад.

За результатами конкурсу 2-е місце отримала завідувач бібліотеки с. Гаврилівка Переріслянської сільської ради ОТГ Мельник Марія Василівна.

Під час нагородження було відзначено, що бібліотеки знаходять своє місце в інфраструктурі краю, підвищують обізнаність членів громади, влади та суспільства в цілому щодо цінності та потенціалу своїх установ у здійсненні реформ, зміцнюють зв'язки між органами місцевого самоврядування та партнерськими організаціями, активізують пошукову та видавничу діяльність, розширюють репертуар бібліотечних послуг.

Члени журі побажали бібліотечним працівникам нових звершень і втілення цікавих проектів для того, щоб бібліотеки стали справжніми осередками культури, просвіти, змістовного дозвілля.

Джерело: https://lib.if.ua/news/1542197499.html