У минулому році роботодавці Івано-Франківщини проінформували обласну службу зайнятості про наявність близько 15 тис. вакансій.

У професійному розрізі найбільший попит роботодавців регіону спостерігався на працівників сфери торгівлі та послуг - 22%, робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин - 20% та кваліфікованих робітників з інструментом - 13%.

За конкретними професіями найбільш затребуваними у 2022 році виявились продавці, кухарі, бармени, охоронники, покоївки, швачки, пекарі, столярі, верстатники деревообробних верстатів, слюсарі-ремонтники, бухгалтери, касири торговельного залу, адміністратори, інженери, фармацевти, педагоги, юрисконсульти та психологи.

Також значний попит серед роботодавців спостерігався на водіїв автотранспортних засобів, операторів заправних станцій, кухонних та підсобних робітників.

Отож, якщо ви маєте потребу в кадрах, звертайтесь до працівників служби зайнятості, які в найкоротший термін допоможуть вам підібрати кваліфікований персонал, а також підберуть найбільш підходящу вакансію для тих, хто шукає роботу.

За консультацією звертайтеся в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-ivano-frankivskoyi-oblasnoyi-sluzhby-zaynyatosti ).

Ми завжди раді вам допомогти!