Фото без описуЯк повідомив перший заступник міського голови Павло Мірошниченко, станом на сьогоднішній ранок на  Сновщині  комунальним некомерційним підприємством «Сновський центр первинної медичної допомоги» щеплено 5896 осіб, що складає 31,5 % від всього населення громади.

У колективах закладів освіти провакциновані станом на 3 листопада від 89 до 100%, крім одного закладу.

Вакцинація відбувається у пунктах щеплення поліклінічного відділення (м.Сновськ) та Тур`янській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За заявками старост проводиться виїзд по громаді мобільної бригади ЦПМД  для проведення щеплень сільського населення.

Також нагадуємо, що у Сновську тричі на тиждень працює центр масової вакцинації проти коронавірусу в приміщенні комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” за адресою: м.Сновськ, вул.Гомельська, 26. Час роботи: у середу і п’ятницю з 13-00 до 16-00, у неділю – з 9-00 до 12-00. Вакцинація БЕЗКОШТОВНА. У наявності є вакцина CoronaVac, Pfizer та AstraZeneca .

Зазначимо, що нині підвищилася активність серед жителів громади щодо отримання щеплення. За добу вакцинується понад 200 осіб, медичні працівники стали більш завантажені. Тож просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, коли доводиться чекати у черзі на щеплення від COVID-19.  Підтримуйте громадський порядок у місцях вакцинації, зберігайте безпечну дистанцію, вдягайте правильно захисні маски.

Бережіть себе і будьте здорові та захищені!

Детальніше дізнатися про щеплення або записатися на вакцинацію можна звернувшись до КНП «Сновський ЦПМД» (кабінет  317) або за тел.: 098 886 56 46; 098 862 68 57.